fbpx

Laporta: 'Vi vil gerne beholde de to Joaos'

FCBARCELONA.DK - 05.06.24

// Joan Laporta // Joao Felix // Joao Cancelo

Der har snart længe været mange spekulationer om fremtiden for Joao Cancelo og Joao Félix, som Barca har lejet denne sæson. I går slog præsident Laporta fast, at Hansi Flick meget gerne vil beholde dem begge.

Det var i interviewet med Barca One i går aftes, at Laporta blev spurgt direkte til planerne med Joao Cancelo og Joao Félix.

'Vi ønsker at beholde de to Joaos. Tanken er, at de er her en sæson mere. Flick mener det er spillere med store kvaliteter og da han var i Bayern, forsøgte han at hente Félix' svarede han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Joao Félix spillede mindre og mindre som sæsonen skred frem, men det får ikke Laporta til at ønske portugiseren væk. 'Jeg er tilfreds med Joao Félix' sæson og jeg mener, at han burde have haft en større rolle. Jeg er tilfreds med ham og alle de andre' kom det videre fra ham.

Spørgsmålet er så om det lykkes for Barca at blive enig med Atlético Madrid om Félix og med Manchester City om Cancelo om nye lejeaftaler. De to klubber ønsker ikke de respektive spillere tilbage, så det ligger i luften, at de også spiller i den catalanske hovedstad i næste sæson.

laporta8F

.:FORSIDE:.