fbpx

Laporta: 'Vi vil være kandidat til Champions League'

FCBARCELONA.DK - 04.08.23

// Joan Laporta

Barcas delegation er tilbage i den catalanske hovedstad efter to ugers træningsophold i USA. Nu rettes blikket for alvor mod den nye sæson og her lægger præsident Laporta ikke skjul på, hvad han håber at vinde.

'Vi vil rigtig gerne gøre det bedre i Champions League og vi vil være blandt kandidaterne til at vinde turneringen, men prioriteringen vil stadig være ligaen. Vores prioritet denne sæson er at vinde ligaen' indleder Laporta et interview med CNN, da han blev spurgt om forhåbningerne for sæsonen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi er blevet bedre, for vores træner har fået mere erfaring. Desuden var det meget vigtigt at vi vandt et trofæ sidste sæson. Man bliver afhængig af at vinde og nu ved spillerne hvad det vil sige at vinde en liga' fortsatte han.

Laporta blev bedt om en sammenligning af Pep Guardiola og Xavi. 'Pep og Xavi kommer fra samme skole og har samme filosofi, der kommer fra Johan Cruyff. Det er klart at der er foreskelle mellem de to, men det er trænere med stor personlighed og de forbedrer hele tiden den måde at spille på, som Johan Cruyff indførte i Barca' svarede han.

Dernæst blev Laporta spurgt til de mange spillere der tager til Saudi Arabien. 'Når en spiller, og jeg siger det med al respekt, foretrækker at tage til Saudi Arabien, handler det ikke om sportslige motiver. De har andre grunde, men det burde være de sportslige årsager der vejede tungest' var svaret fra Barca-præsidentet.

Til sidste handlede det om Messis skifte til Inter Miami. 'Leo Messi er den bedste spiller i verden og den største i historien. Han har haft næsten hele sin karriere i Barca og vi er stolte over, at have haft ham. Vi holder meget af ham og ønsker ham det bedste' afsluttede Laporta.




 

 

.:FORSIDE:.