fbpx

Laportas indkøbte spillere viser kedelige tal

Anders Lang Jensen - 23.08.24

 


Joan Laporta tog hul på sin anden periode som præsident i Barca i 2021. Siden da har klubben hentet 24 spillere til førsteholdet, men kun 8 af dem som Laporta har købt er at finde i den nuværende trup, viser en opgørelse.

Der har været rigtig meget udskiftning i Barca siden Laporta trådte ind på præsidentkontoret i 2021. Flere trænere er kommet og gået, og mange spillere er kommet til. En stor del af dem er dog skiftet væk igen, og det har bidraget til den enorme ustabilitet og udskiftning i truppen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hele 16 af de hentede 24 spillere under Laporta har forladt klubben hurtigt igen. I den statistik kan man tælle Ilkay Gündogan og Vitor Roque med, som begge er meget tæt på at forlade klubben denne sommer. Begge to efter kort tid i klubben med henholdsvis kun et år og et halvt år som Barca-spillere.

De 16 spillere, som Laporta har hentet til Barca, men som er skiftet væk igen:
Sergio Aguero, Pierre-Emerick Aubameyang, Memphis Depay, Franck Kessie, Emerson Royal, Luuk de Jong, Adama Traore, Dani Alves, Yusuf Demir, Hector Bellerin, Marcos Alonso, Oriol Romeu, Joao Felix, Joao Cancelo samt snart Vitor Roque og Ilkay Gundogan.

De 8 spillere der stadig er i Barca:
Robert Lewandowski, Raphinha, Pablo Torre, Jules Kounde, Inigo Martinez, Ferran Torres, Eric Garcia og Andreas Christensen.

Enkelte af de spillere fra gruppen på 8 mand kan stadig forlade Barca denne sommer, og dermed gøre statistikken endnu mere kedelig, om man vil. Det kan tyde på, at enten Eric Garcia eller Andreas Christensen kan ryge videre, mens Pablo Torre heller ikke ser sikker ud.

laporta7F

// Joan Laporta
.:FORSIDE:.