fbpx

Lenglet kan være Joao Félix' chance for forlængelse

Markus Johannessen - 12.08.24

// Joao Felix // Clement Lenglet

Tiden er ved at løbe ud for João Félix og Atlético Madrid, og portugiserens muligheder bliver færre dag for dag. Forlængelse i Barca begynder at se udfordrende ud, men der er en snæver chance for, at Lenglet kan åbne en dør for angriberen. 

Situationen omkring João Félix er stadig uklar og Atléticos cheftræner, Diego Simeone, forholder sig tavs selvom begge parter ønsker at finde en ny destination til den portugisiske landsholdsspiller. 

Lige nu er den mest realistiske mulighed for João Félix at vende tilbage til Premier League og tilslutte sig Aston Villa. Unai Emery ønsker ham i sin trup, og den engelske klub brygger angiveligt på et afgørende tilbud til madrilenerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dog har João Félix ikke opgivet håbet om at fortsætte i Barca, men situationen begynder at se umulig ud. Begge klubber står fast ved deres holdninger. Atlético Madrid ønsker at sælge, ikke at udleje, og Barca ønsker at leje, ikke at købe.

Men der eksisterer en smal mulighed og det sidste håb tilbage for den 24-årige angriber kommer fra en uventet kilde. Diego Simeone har brug for en erfaren midterforsvarer og har Clément Lenglet på radaren. En spiller, som Barca prøver at sende videre til en ny klub. 

Barcas ledelse kunne være fristet til at hente João Félix på en permanent transfer, hvis Madrid-klubben ville acceptere at reducere prisen betydeligt, men til gengæld få den franske centerbacks underskrift. 

Det beretter den catalanske avis Sport, som dog understreger, at det bliver en kompliceret handel at gennemføre på så kort tid. 

.:FORSIDE:.