fbpx

Lewandowski gav Hansi Flick en perfekt start

FCBARCELONA.DK - 18.08.24

 


Det har været ventet med spænding, hvordan Hansi Flick ville gribe opgaven an som Barca-træner, og i går kunne han glæde over en perfekt start i jobbet med 1-2 sejren over Valencia, hvor Lewandowski spillede en hovedrolle.

Der er ingen tvivl om, at Hansi Flick og Robert Lewandowski har glædet sig til at arbejde sammen igen, efter deres fælles succesfulde fortid i Bayern München. Skal man dømme ud fra kampen i går i Valencia, kan man have store forventninger til samarbejdet i Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Flick giver Lewandowski en hovedrolle på holdet og meget spil bygges op omkring den erfarne angriber. Spillet er mere direkte med Flick end med Xavi og det ser Lewandowski ud til at få glæde af.

I hvert fald må man sige, at Lewandowski var manden bag Hansi Flicks perfekte start som Barca-træner i en officiel kamp, for det er aldrig let at vinde på Mestalla. Det gjorde holdet i går og mon ikke Lewandowski har fået et ekstra klap på skulderen af sin træner efter kampen.

For Lewandowski betyder det helt sikkert også meget, at han lægger så solidt ud med to scoringer. Han fik vist, at han trods sine 36 år stadig kan være afgørende i en svær kamp, så der var også tale om en perfekt ligastart for den polske angriber.

lewandowski9F

// Valencia // Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.