Lewandowski: 'Vigtigt for mig at starte på den måde'

FCBARCELONA.DK - 18.08.24

Robert Lewandowski blev dobbelt målscorer, da Barca tog hul på ligaen med en 1-2 sejr over Valencia på Mestalla. Efter kampen understregede polakken betydningen af, at han indleder sæsonen med at score.

Lewandowski var en af de første spillere til at udtale sig til medierne, da kampen i Valencia var fløjtet af. Her blev han først spurgt til sine to mål, der gav Barca den vigtige sejr.

'Mit mål er at score mål. Det er meget vigtigt at starte på denne måde for at opbygge selvtillid. I næste uge har vi tre kampe og de er meget vigtige' indledte han.

Dernæst blev han spurgt til holdets præstation. 'Det var en svær kamp på en svær bane, hvor vi havde mange unge med. De unge spillede rigtig godt i dag, men det vigtigste er, at vi tager hjem med tre point' lød det fra ham.

'Det var meget vigtigt at score til 1-1 inden at første halvleg sluttede. De sidste minutter af kampen var vi i fuld kontrol. Nu har vi en uge til at forberede vores næste kamp' afsluttede han.