fbpx

Marseille meldes interesseret i Lenglet og García

Peter Vyff - 25.07.23

// Eric Garcia // Clement Lenglet

Barca har brug for at sælge en række spillere, hvis det skal lykkes at forstærke holdet yderligere i sommerpausen. Olympique Marseille meldes nu i den forbindelse interesseret i både Clément Lenglet og Eric García.

Ledelsen har allerede været særdeles aktive på transferfronten, hvor der er blevet lukket handler med İlkay Gündoğan, Iñigo Martínez, Vitor Roque og Oriol Romeu. Catalanerne har dog måtte sande, at det ikke har været nemt at komme af med de spillere, der er kommet i overskud på Camp Nou.

Det drejer sig især om Clément Lenglet, Franck Kessié, Álex Collado og Sergiño Dest, hvor der ihærdigt forsøges at finde bejlere til deres underskrift. Derudover, skulle ledelsen også have åbnet op for salgene af Eric García og Ferran Torres, hvis de rette tilbud skulle komme.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og netop Lenglet og García sættes nu ifølge avisen Sport forbindelse med Olympique Marseille, der har været ét af de mest aktive europæiske hold i dette transfervindue. Det franske storhold har allerede hentet Renan Lodi, Geoffrey Kondogbia, Pierre-Emerick Aubameyang, Amine Harit og Ruslan Malinovskyi til Stade Vélodrome, og nu er fokus altså rettet imod Barcas forsvarsduo.

Hverken Lenglet eller García har udsigt til særlig meget spilletid i næste sæson, hvor Ronald Araújo, Andreas Christensen, Jules Koundé og Iñigo Martínez alle står foran dem i køen til startopstillingen. Forsvarsspillerne forventes derfor også snart at være fortid på Camp Nou, dog virker Marseille ikke som en oplagt destination.

Franskmændene får svært ved at opfylde Lenglets høje lønkrav, og eftersom der fortsat forhandles med Tottenham om et permanent skifte, så virker det utænkeligt at han skulle skifte til Marseille. Hvad angår García, så er han eftersigende stærkt værdsat af Xavi, som dog får svært ved at finde plads til ham på holdkortet efter sommerferien.

Catalaneren nærmer sig derfor også et muligt exit, men om Marseille er i stand til at betale 10-15 mio. euro for García er ganske uvist. Landsholdsspilleren hælder derfor mest til at lade sig udlåne, selvom han ellers for nyligt skulle have afslået et lejeophold hos Real Betis, hvilket betyder at hans fremtid fortsat er et stort diskussionsemne på Camp Nou.



.:FORSIDE:.