fbpx

Martínez: 'Det er skiftet alle spillere drømmer om'

Anders Lang Jensen - 05.07.23

// Iñigo Martínez

Barca har langt om længe præsenteret tilgangen af Iñigo Martínez på en fri transfer fra Athletic Bilbao. Den 32-årige forsvarsspiller har længe været rygtet til Camp Nou, og ifølge ham selv er dette et skifte, som alle drømmer om.

Onsdag formiddag offentliggjorde Barca tilgangen af Iñigo Martínez, som har været et vigtigt transferemne for Xavi i lang tid. Den venstrebenede stopper er dermed ny mand i blaugrana-farverne, og for Martínez er det en drøm.

'Jeg kommer til klubben med stor entusiasme, og jeg vil bidrage med alt, jeg har. At komme til denne kæmpe klub er fantastisk. Jeg har lavet det skifte, alle spillere drømmer om' siger Iñigo Martínez til Barcas hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Troen på mig fra Barcas side har været stor lige fra vores første snakke, og jeg vil betale tilbage på banen med mit hårde arbejde og vinde så mange titler som muligt. Hvis vi gør tingene lige så godt som i den seneste sæson, vil resultaterne også komme'.

'Det er en luksus at få Xavi som træner. Vi har alle fulgt ham, siden dengang han var aktiv, og alle som kan lide fodbold ser op til spillere som ham. At få ham som træner, med alt det han kan lære os, bliver en fornøjelse', slutter Iñigo Martínez.

Iñigo Martínez lander på en fri transfer, og man har givet baskeren en 2-årig kontrakt, som løber frem til den 30. juni 2025. Forsvarsspilleren får en frikøbsklausul på 400 mio. euro.

inigomartinez25

.:FORSIDE:.