fbpx

Martínez: 'Vi vidste vi skulle have tålmodighed'

FCBARCELONA.DK - 09.03.24

 


Iñigo Martínez var en af de spillere, der tog sig tid til at tale med medierne efter 1-0 sejren over Mallorca i går aftes. Her understregede han betydningen af, at holdet går ind til kampen mod Napoli med en frisk sejr i bagagen.

Martínez spillede hele kampen i går aftes mod Mallorca, hvor han dannede par i det centrale forsvar med den 17-årige Pau Cubarsí. Efter kampen var det en glad basker der kommenterede kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er en sejr der giver os ny energi. Det er den vej vi skal fortsætte, for nu ligger vi nummer to i ligaen. Sejren giver en god oplevelse inden Champions League. Havde vi ikke vundet, ville vi gå ind til kampen med en anden stemning og så var det blevet sværere' indledte han til tv-stations Dazn, med henvisning til tirsdagens returkamp mod Napoli.

Martínez erkendte samtidig, at Mallorca ikke var nemme at besejre. 'Vi vidste at det ville blive en kamp, hvor vi skulle have stor tålmodighed, men Mallorca er et hold der arbejder hårdt og som er finalist i Copa del Rey' lød det fra ham.

Han erkendte også, at Gündogans brændte straffespark påvirkede holdet. 'Vi fik et straffespark og selvom det ikke var et mål imod os, skulle vi endnu en gang rejse os fra en skidt situation. Så kom Lamines mål, hvor han viste sine kvaliteter' afsluttede han.

martinez19F

// Mallorca // Iñigo Martínez
.:FORSIDE:.