fbpx

Matheus' første møde med holdkammeraterne i Barca

FCBARCELONA.DK - 11.07.20

© Getty Images
// Matheus

Matheus Fernandes, som Barca købte i januar og straks udlejede til Valladolid, er med i truppen i aften der tager imod Barca. Det bliver hans første møde med sine kommende holdkammerater.

Det er angiveligt planen at Matheus skal indlede den kommende sæson med Barca, når hans ophold i Valladolid ophører når sæsonen er færdigspillet. Lejekontrakten udløb egentlig den 1. juli, men den blev forlænget på grund af coronapausen.

Selvom Matheus kom til Valladolid i januar, var den først i juni måned han debuterede for klubben. Førts var det problemer med spilletilladelsen der forhindrede en debut og så kom der en skade og dernæst coronapausen.

I de få kampe Matheus har spillet, har han gjort det godt og hvis han viser samme takter i sæsonopstarten med Barca, er det ikke umuligt at catalanerne beholder den 22-årige midtbanespiller. Meget vil dog afhænge af hvad der ellers sker i truppen og det mest sandsynlige scenarie er nok, at Matheus lejes ud for en sæson mere, muligvis til Vallladolid, der meget gerne vil beholde ham et år mere.

I aften får Matheus chancen for at vise sig frem foran den klub der ejer ham, hvilket ikke kan undgå at motivere ham ekstra. Der venter således en speciel aften for brasilianeren.

.:FORSIDE:.