fbpx

Officielt: Joao Félix skifter til Chelsea

FCBARCELONA.DK - 21.08.24

// Joao Felix

Nu ligger det definitivt fast, at Joao Félix ikke vender tilbage til Barca, Det er blevet officielt meldt ud, at Atlético Madrid sælger angriberen til Chelsea og dermed kan alle spekulationerne om angriberens fremtid stoppe.

Tidligere på sommeren slog Joan Laporta fast, at klubben gerne ville beholde Félix. Senere kølnede interessen, men der var alligevel spekulationer om et muligt skifte i transfervinduets døende timer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det kommer dog ikke til at ske. Atlético og Chlesea har i dag samstemmende meldt ud, at Félix tager til London-klubben, hvor han har tegnet en 6-årig kontrakt, med mulighed for en mere.

Prisen er angiveligt aftalt til 50 mio. euro samt 10 mio. euro mere i diverse variabler. Dermed får Atlético sit ønske opfyldt om et salg fremfor en lejeaftale, som Barca oprindeligt ønskede det.

Barca ville umuligt kunne matche den pris som Chelsea betaler og da Joao Félix hverken var en høj prioritet hos sportsdirektør Deco eller træner Hansi Flick, gik Barca aldrig helhjertet ind i jagten på portugiseren.

felix1F

.:FORSIDE:.