fbpx

Officielt: Sergi Roberto på plads hos Como

Peter Vyff - 24.08.24

 


Sergi Roberto har stået uden kontrakt siden slutningen af juni, hvor hans aftale med Barca udløb. Catalaneren har sidenhen undersøgt sine muligheder på transfermarkedet, og han har nu underskrevet en to-årig kontrakt med Como i Serie A.

Det har været en lang sommer for Sergi Roberto, der sammen med ledelsen i lang tid forsøgte at nå til enighed om en kontraktforlængelse. Barcas økonomiske problemer betød dog, at man måtte tage afsked med den tidligere anfører, der i starten af måneden tog endelig afsked med klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Midtbanespilleren har siden da forsøgt at finde et sted at fortsætte karrieren, og han er blandt andet sat i forbindelse med Ajax Amsterdam, Arsenal og Sevilla. Sergi Roberto er dog på det seneste blevet kædet sammen med et skifte til italienske Como, og i dag kunne han endelig offentliggøre skiftet til oprykkerne i Serie A.

Catalaneren landede i Como i går, hvor han straks blev kørt ud til italienernes træningsanlæg for at underskrive en to-årig kontrakt. Han bliver dermed genforenet med hans tidligere holdkammerat hos Barca, Césc Fabregas, der er cheftræner for i klubben.

Sergi Roberto bliver samtidig holdkammerat med en gammel rival i Raphael Varane, der også er at finde hos Como.

sergiroberto3F

// Sergi Roberto
.:FORSIDE:.