fbpx

Pedri: 'Jeg er tilfreds med min nye position'

Peter Vyff - 05.09.24

 


Pedri har fået en god start på denne sæson, hvilket til dels skyldes hans nye position på midtbanen. Spanieren har samtidig også holdt sig skadesfri, og netop disse emner og flere kommer han ind på i et stort interview.

Barca har fået en perfekt start på sæsonen, og Hansi Flick har formået at administrere sit spillermateriale godt, på trods af en svær skadessituation. Pedri er en af de spillere, der har spillet fast under tyskeren, og i en dybere position på midtbanen, ser han ud til at få en nøglerolle i det nye Barca-projekt.

Spanieren har givet interview til avisen El Mundo. Her er de emner han kom ind på:

Artiklen fortsætter under annoncen


Skadeshistorik:
'Det har været hårdt, og i momenter har jeg tænkt på, hvorfor det hele skulle ramme mig. Men jeg har ofte fået fortalt, at jeg skal fokusere på det positive, og det har jeg taget med mig, og derved forsøgt at komme endnu stærkere tilbage. Jeg kender min krop langt bedre nu end da jeg startede, hvor jeg var meget ung. Og jeg har forsøgt mig med mange ting, isbade, pilates, og nu ved jeg, hvad der fungerer bedst.

Nye position:
'Flick har sagt, at jeg skal holde mig tæt på vores defensive midtbanespiller for hurtigt at kunne få bolden, hvor jeg kan hurtigt aflevere den videre. Og når vi har bolden, har jeg fået friere tøjler til at løbe i feltet og enten score eller assistere. Jeg er tilfreds med min nye position, selvom jeg starter dybere i banen, men nu er jeg langt mere i kontakt med bolden, og det elsker jeg'.

Barcas spillestil:
'Barcas måde at spille på vil altid være i klubbens DNA. Vi skal kontrollere kampene, og vi har dygtige spillere til netop det. Vi har også en masse, der kan åbne spillet og skabe plads på banen. Det giver mere frihed til angriberne, der kan løbe i dybden, og det ser ud til, at de alle føler sig godt tilpas.'

Hansi Flick:
'Flick er meget tæt på os spillere, selvom han nogle gange ligner en robot og er meget seriøs. Han har et stort hjerte, og han ved, hvordan man leder en stor gruppe af spillere, og han er i stand til at give et kram og anerkende de spillere, der har brug for det. Vi kan altid tale med ham'.

Skiftet fra Xavi:
'Stemningen er bedre under Flick end til sidst med Xavi. Under Xavi fik alle en del kritik, og alt så ud til at gå dårligt, men nu er stemningen mere rolig. Vi får ikke meget kritik i medierne, og Flick har været god til at skabe en god følelse af seriøsitet omkring klubben og spillerne, imens han stadig er tæt med os spillere'.

Om holdets unge spillere:
'Jeg har fortalt dem, at de skal forsøge at være dem selv på banen og ikke være bange for noget. De skal ikke måle sig med nogen, men fokusere på dem selv og deres eget spil'.

Spaniens landshold:
'Vi vandt heldigvis EM-slutrunden, men fejringen er overstået og nu er vi videre. Vi har sat os et nyt mål, og vi skal forsøge at genvinde Nations League. Jeg nyder min tid med landsholdet, og med Lamine Yamal og Nico Williams, har vi det altid sjovt'.

pedri3F

// Pedri
.:FORSIDE:.