fbpx

Avis: Præsentationer af Martínez og Gündoğan fastlagt

Peter Vyff - 11.07.23

// Gündoğan // Iñigo Martínez

Barca hentede tidligere i måneden İlkay Gündoğan og Iñigo Martínez til Camp Nou. Catalanerne er nu klar til at præsentere de to nyindkøb, hvilket ser ud til at ske på to forskellige datoer i løbet af den næste uges tid..

Ledelsen hentede efter længere tids forhandlinger İlkay Gündoğan til Catalonien for to uger siden. Den 32-årige tysker underskrev en toårig kontrakt, der også indeholder en option for yderligere et år, som afhænger af midtbanespillerens antal spillede kampe i anden sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne forstærkede sig efterfølgende også med Iñigo Martínez, der ligesom Gündoğan, ankom på en fri transfer. Den tidligere Athletic-spiller har også fået en toårig aftale, og selvom han har rundet de 32 år, så har Xavi stor tiltro til at han stadig har masser af tilbyde, både på og udenfor banen.

Der er nu ifølge avisen Mundo Deportivo også fastsat datoer for spillernes præsentation, der kommer til at foregå på træningsanlægget Ciutat Esportiva, eftersom Camp Nou er under ombygning. Og hvis rygtet holder stik, så bliver Martínez præsenteret på torsdag den 13. juli, eftersom holdet både har dobbelt træning tirsdag og onsdag.

Gündoğan forventes først præsenteret på næste mandag den 17. juli, da han har fået forlænget sin ferie efter en noget længere sæson på grund af landskampe. Tyskeren støder derfor først til træningen i næste uge, imens Martínez allerede er begyndt at træne med førsteholdet.



.:FORSIDE:.