fbpx

Ronald Araujo ventes snart tilbage til Barcelona

FCBARCELONA.DK - 06.09.24

// Ronald Araujo

Man har hverken set eller hørt fra Ronald Araujo siden Trofeu Gamper for en lille måned siden. Han har genoptrænet hjemme i Uruguay, men nu ventes han snart tilbage i Barcelona for at blive tjekket for hans lårskade.

Det var i starten af juli måned, at Araujo pådrog sig en alvorlig lårskade, der efterfølgende krævede en operation i slutningen af samme måned. Han blev i første omgang i Barcelona, så han kunne deltage ved Trofeu Gamper den 12. august, hvor holdet blev præsenteret for tilhængerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kort derefter tog Araujo hjem til Uruguay med klubbens tilladelse, for at gennemføre den første del af genoptræningen sammen med en fysioterapeut. Nu har klubbens lægestab angiveligt bedt ham vende tilbage til Barcelona for at blive undersøgt, så man kan konkludere, hvordan skaden udvikler sig. Det skriver avisen Sport.

Det er endnu uvist om Araujo tager tilbage til Uruguay, eller om han bliver i Barceona for at fortsætte genoptræningen i de vante rammer.

Forventningen er, at skaden vil tage omkring fire måneder at komme sig over fra operationen. Det vil i givet fald betyde, at Araujo kan begyndte at træne igen i slutningen af november.

araujo93F

.:FORSIDE:.