fbpx

Ronald Koeman: 'Jeg vil gerne til Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.08.20

// Ronald Koeman


I de seneste dage er Ronald Koeman heftigt blevet sat i forbindelse med jobbet som Barca-træner. Nu bekræfter den tidligere Barca-spiller, at han gerne tilbage til den catalanske storklub som træner, men at aftalen endnu ikke er i hus.

'Jeg kan ikke udtale mig meget i øjeblikket, men jeg vil gerne til Barca. Min tid er kommet og det ville være en drøm, som gik i opfyldelse. Aftalen er dog først på plads, når underskriften er sat. Indtil da kan jeg ikke sige noget om det' svarer Ronald Koeman på et spørgsmål om han skal til Barca ifølge det hollandske medie NOS.

'Jeg forventede ikke, at det ville gå så stærkt. Timingen er altid vanskelig, men Barca var den eneste klub, som jeg havde tilføjet en klausul om i min kontrakt med landsholdet. Intet er dog på plads endnu og jeg kan derfor ikke sige mere'.

Ronald Koeman befinder sig i øjeblikket i Barcelona, hvor han forhandler med klubben om sin kontrakt. De seneste meldinger går på, at hollænderen får en to-årig aftale. Dog kan den angiveligt ophæves efter et år, hvis den nye præsident ikke ønsker Koeman som træner.

I Barcelona er Ronald Koeman en legende efter hans seks år i klubben som spiller fra 1989 til 1995. Han huskes mest for sin afgørende scoring direkte på frispark, der sikrede Barca sit første Champions League-trofæ.

.:FORSIDE:.