fbpx

Sergi Roberto: 'Vi skal kæmpe for Champions League'

Peter Vyff - 28.07.23

// Sergi Roberto

Sergi Roberto er fortsat at finde på Camp Nou, hvor han har tilbragt hele sin karriere. Den nyudnævnte anfører deltog forleden i et større interview, hvor han svarede på flere spørgsmål forud for den kommende sæson.

Selvom det ikke altid har været nemt for Sergi Roberto, der har måtte slås for sin plads på Camp Nou, så tager han snart hul på sin tiende sæson. Catalaneren er ofte blevet rygtet væk, men han har gentagne gange understreget sin kærlighed til Barca, og i sidste uge blev han udnævnt som anfører på førsteholdet.

Den 31-årige Sergi Roberto deltog forleden i et interview med Catalunya Radio, hvor han forud for den kommende sæson tog stilling til en række emner. Den alsidige midtbanespiller kom blandt andet ind på sin egen situation, samt holdets helt store mål, nemlig Champions League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Rollen som anfører:
'At være anfører for førsteholdet vil altid være noget, jeg er stolt af. Jeg var allerede en leder på ungdomsholdene, og også på Barca B, men at være anfører på førsteholdet er det allerstørste'.

Signingen af Oriol Romeu:
'Fra det allerførste øjeblik fortalte Oriol mig, at han virkelig gerne ville skifte til os. Jeg er derfor meget glad, da han både er en god ven, og en fantastisk spiller, der har kvaliteten til at hjælpe os'.

Sergi Robertos egen rolle:
'Jeg vil altid være tilgængelig og klar til alt, hvad træneren og holdet har brug for. Enten som back eller på midtbanen. Jeg synes, sæsonen er meget lang, og vi så i sidste sæson, at Xavi også kan finde på at spille med tre forsvarsspillere og fire midtbanespillere, så der skal nok blive behov for mig'.

Flere forstærkninger:
'Vi kender alle til den økonomiske situation, og hvis der ikke kommer flere, har vi stadig en utrolig stærk trup. Og hvis der kommer flere, og gør holdet bedre, så er alle velkomne'.

Lionel Messi i Miami:
'Fra det øjeblik Messi sagde, at han ikke ville blive i Paris, var alle begejstrede for hans mulige tilbagevenden. Vi prøvede, men til sidst var det ikke muligt, og nu er han i Miami med Sergio og Jordi, og jeg er sikker på at de kommer til at klare sig rigtig godt'.

Champions League:
'Hvis vi vil vinde Champions League og La Liga, skal vi være utrolig stærke. Vi skal være et hold for fansene, der skal hjælpe os, når det hele bliver svært. Vi skal lære af vores fejl, men vi håber på at vinde Champions League, og det bliver meget specielt. Det er noget vi alle har i tankerne, og vi skal kæmpe for Champions League'.

Om at spille i MLS en dag:
'Jeg elsker USA, og jeg tager hertil så snart jeg kan. Det er et land og en liga, jeg gerne vil spille i, men det bliver først om nogle år, slet ikke i den nærmest fremtid'.

En besked til klubbens fans:
'Det bliver et svært år for os. Vi skal spille på et stadion, der ikke er vores hjemmebane, men sammen med jer, kan vi skabe følelsen af at være hjemme'.



.:FORSIDE:.