fbpx

Skabte Bartomeu tvivl om Setiéns fremtid hos Barca?

FCBARCELONA.DK - 14.07.20

© Getty Images
// Bartomeu // Setien

Dagen efter at Josep Maria Bartomeu gav interview til catalanske TV3, tales der om en kort sætning om Quique Setién, der måske kan skabe tvivl om hans fremtid i klubben. Spørgsmålet er om Baromeu talte over sig.

Lytter man godt efter i interviewet med Bartomeu, sniger ordet 'sandsynligvis' sig ind, da Bartomeu kommenterer planerne for næste sæson. Her er hvad Barca-præsidenten sagde:

'Quique Setién leder holdet i Champions League og i de to kampe der resterer i ligaen. Vi er i gang med en atypisk sæson, hvor vi skal spille i august og her er han vores træner. Vores indstilling er, at opfylde kontrakterne og Setién har en kontrakt. Vi var hjemme hos Setién og talte om fremtiden og planlægningen af næste sæson. Her vil han sandsynligvis være her og jeg ville meget gerne vide, hvad han tænker' kom det fra Bartomeu.

Det er specielt formuleringen 'Her vil han sandsynligvis være her' om næste sæson, der skaber opmærksomhed, for det må alt andet lige betyde, at Setiéns fremtid ikke er afgjort endnu.

Det er meget sandsynligt, at Barcas ledelse endnu ikke har taget nogle beslutninger om holdets træner. Ligaen synes allerede tabt, men holdets indsats i Champions League kan blive afgørende for, om Setién også er holdets træner til næste sæson.

.:FORSIDE:.