fbpx

Skaden til Iñigo Martínez er bekymrende for Barca

Anders Lang Jensen - 08.08.23

// Iñigo Martínez

Iñigo Martínez er ny mand i Barca-truppen denne sommer, men forsvarsspilleren har endnu ikke været at finde på grønsværen. En flere måneder lang lægskade plager stadig Martínez, som har langt til at få sin Barca-debut.

Det var planen fra start, at Iñigo Martínez ikke ville komme i kamp i de første par kampe på træningslejren i USA, men faktum er, at baskeren slet ikke kom på banen for Barca. I april måned pådrog Iñigo Martínez sig en lægskade, som fortsat driller Martínez, og det bekymrer folk i klubben.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport træner Iñigo Martínez fortsat på egen hånd på et fysisk træningsprogram, og det peger i retning af, at han først kan vende tilbage til kampformen til september, og det er udelukket, at forsvarsspilleren vil være at finde i kamptruppen til de første kampe i La Liga.

Det er snart en måned siden, at Barca vendte tilbage fra ferie, og nytilkomne Iñigo Martínez har altså endnu ikke trænet fuldt med sine nye holdkammerater ved et almindeligt træningspas.

Forhåbningen er dog, at baskerens genoptræning snart tillader at deltage mere sammen med resten af holdet, selvom lægestaben uden tvivl stadig vil være påpasselige og ikke tage chancer.

martinez1

.:FORSIDE:.