fbpx

Stem: Er Laporta den rigtige præsident for Barca?

FCBARCELONA.DK - 21.05.24

 


Det har været en skuffende sæson for de mange Barca-fans, som har set førsteholdet fejle i alle turneringer. Men hvor kritikken indledningsvis var rettet mod Xavi, har der gennem de seneste uger været en stigende utilfredshed med præsident Joan Laporta.

Det har i de seneste hjemmekampe ikke været til at tage fejl af, at tilhængerne er ved at være godt trætte af den krisefyldte situation, som Barca befinder sig i. Men en ting er, at spillet og resultaterne ikke har flasket sig - en anden ting er det kaos, som hærger omkring styringen af klubben.

Klart står det, at øgenavnet "Det catalanske galehus" i øjeblikket har sin berettigelse, for imens økonomien skrænter og det er særdeles svært at finde en rød tråd i klubbens projekt, så lækkes der samtidig interne informationer og historier til højre og venstre, som bestemt ikke bidrager til den stabilitet, som der er brug for. Og netop de mange lækager meldes at stamme fra personer i klubbens ledelse, som forsøger at påvirke og kontrollere både pressen og tilhængerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor kan det ikke komme som nogen overraskelse, at tilhængerne nu er begyndt at kritisere præsident Joan Laporta og komme med negative tilråb rettet mod ham under kampene. Flere og flere mener, at præsidenten bidrager til det kaos, som lige nu ødelægger Barca. Her hjælper de mange kovendinger angående Xavis fortsættelse bestemt ikke.

Derfor tager vi temperaturen hos de danske Barca-fans hvad angår Joan Laporta og om han er den rigtige præsident for Barca. Deltag i afstemningen herunder.

Stem: Er Laporta den rigtige præsident for Barca?

// Joan Laporta
.:FORSIDE:.