fbpx

Ter Stegen: 'Det gør ondt at skulle sige farvel'

Simon Arun Vrábel - 29.05.23

// Ter Stegen // Mallorca

Efter sejren over Mallorca og inden afskedsfesten for alvor gik i gang, fangede pressen Ter Stegen som var trist over, at skulle sige på gensyn til Camp Nou og farvel til sine to gode holdkammerater Alba og Busquets.

Det var en tydelig rørt Ter Stegen som i sit møde med pressen indrømmede, at det var et svært at sige farvel til Sergio Busquets og Jordi Alba, som tyskeren har spillet sammen med siden sin ankomst til Barca i 2014. Den tyske målmand kiggede samtidig tilbage på en sæson, hvor hans performance har været helt fænomenal.

Artiklen fortsætter under annoncen


’I dag er en trist dag. Det er svært at sige farvel til Camp Nou, for når man har spillet så mange kampe her, føles det som ens hjem. Samtidig gør det ondt at skulle sige farvel til to så vigtige kollegaer som Alba og Busi, for de har betydet meget for min karriere. Jeg ønsker både dem og deres familier det allerbedste’, indledte den 31-årige målmand, som i øvrigt har spillet en hel fænomenal sæson, hvilket Barca TV efterfølgende bad tyskeren om at sætte nogle ord på.

’Det er klart, at hvis vi ser på tallene, er sæsonen ekstraordinær og historisk. Jeg har følt mig fantastisk hele sæsonen, men jeg er også glad for mine holdkammerater. At opnå disse tal gør mig meget stolt over at spille for en klub som Barca. Det er vanvittigt at nå 26 clean sheets og at have opnået det, gør mig meget glad, for det er meget svært at opnå det' sagde han videre.

'De sidste par kampe har vi haft det svært i forsvaret, men til sidst er præmien kommet. Nu er målet at overgå rekorden. Når du først er der hvor vi er nu, skal du hæve ambitionsniveauet. Det er ikke min mission, men hele holdets. Jeg må indrømme at jeg er glad for at have nået dette punkt, for det ville have været et hårdt slag at nå så langt, uden at nå rekorden’, afsluttede Ter Stegen.

Den tyske landsholdsmålmand har siden sin ankomst til Barca i 2014 spillet 375 kampe i alt og opnået 156 clean sheets..:FORSIDE:.