fbpx

Todibo tæt på at sikre Barca stort millionbeløb

Peter Vyff - 10.08.24

 


Selvom det er tre sæsoner siden, at ledelsen solgte Jean-Clair Todibo, kan han stadig vise sig værdifuld for Barca. Catalanerne kan nemlig se frem til at modtage et stort millionbeløb, hvis franskmanden gennemfører sit skifte til West Ham.

Barca havde store forventninger til Jean-Clair Todibo, der blev købt for 1 mio. euro hos Toulouse som et forsvarstalent tilbage i 2019. Midterforsvaren nåede dog aldrig at blive en succes, og efter en række lejeophold, skiftede han permanent til Nice for 8,5 mio. euro i 2021.

Den 24-årige Todibo har sidenhen fået bedre fat i karrieren, og han har de sidste par sæsoner været en eftertragtet spiller på transfermarkedet. Men selvom han ofte er blevet rygtet væk, er han fortsat ikke blevet solgt, og det er noget, der frustreret Barca, der fik inkluderet en 20% videresalgsklausul i handlen med Nice.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Forsvarsspilleren meldes dog ifølge avisen Sport tæt på et skifte til West Ham, der menes at have kapret Juventus' handel i 11. time. Italienerne har dog ikke kunne blive enige med Nice omkring prisen, og det har fået englænderne til at byde de 40 mio. euro som franskmændene angiveligt kræver for Todibo.

Den italienske transferjournalist Fabrizio Romano har samtidig også bekræftet handlen, og han tilføjer også, at der er tale om en lejeaftale med en obligatorisk købsoption. Det betyder, at Barca kan se frem til at modtage otte mio. euro næste år, når købet gøres permanent.

Catalanerne må derfor udskyde deres indtægt en smule, men det er dog alligevel noget, der kan budgetteres med i denne sæson. Barca har dermed tjent samlet 14,5 mio. euro på Todibo, hvilket må siges at være ganske godt for en spiller, der aldrig formåede at gøre sig gældende på førsteholdet.

// Todibo
.:FORSIDE:.