fbpx

Top 10: Disse La Liga-spillere er steget mest i værdi

Simon Arun Vrábel - 17.06.23

© Getty Images
// Ousmane Dembélé // Alejandro Balde // Gavi

Den anerkendte tyske fodboldportal Transfermarkt har med afslutningen af denne sæson i La Liga opdateret markedsværdien for samtlige La Liga-spillere og i den forbindelse tager vi her et kig på de 10 spillere, som er steget mest i værdi.

Det er ingen hemmelighed, at der især i Real Madrid og Barca er en lang række unge superstjerner på holdkortet, og derfor er det heller ingen overraskelse, at de to storklubber topper listen over de spillere, hvis markedsværdi er steget mest i løbet af den netop afsluttede sæson.

Hele 8 ud af 10 spillere er repræsenteret af Real Madrid eller Barca. Den catalanske storklub har tre spillere på listen, imens Real Madrid har fem spillere repræsenteret. Du kan se listen med spillerne herunder:

1. Alejandro Balde (Barca)
Den unge forsvarsspiller fra Barca er steget 1150% i værdi. I begyndelsen af sæsonen var hans værdi anslået til 4 millioner euro hvor den i dag er 50 millioner euro.

2. Nicolas Jackson (Villarreal)
Den første spiller på listen, som ikke er fra Real Madrid eller Barca, er steget fra en enkelt million til hele 30 millioner euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


3. Fede Valverde (Real Madrid)
Midtbanespilleren fra Uruguay er steget fra 30 millioner euro til 100 millioner euro ifølge den tyske fodboldportal.

4. Gavi (Barca)
Den energiske catalanske midtbanespiller anslås at være steget fra 30 millioner euro til 90 millioner euro. Gavi er i øvrigt kun 18 år gammel.

5. Rodrygo (Real Madrid)
Real Madrid-spillerens værdi er stedet med 66,7% og vurderes i dag til at koste 100 millioner euro.

6. Camavinga (Real Madrid)
Eduardo Camavinga fra Real Madrid havde i begyndelsen af sæsonen en værdi på 55 millioner euro. Den skulle nu være steget til 85 millioner euro.

7. Vinicius Jr. (Real Madrid)
Den brasilianske angriber vurderes med udgangen af denne sæson til at have en markedsværdi på 150 millioner euro hvilket er en fordobling fra sidste år.

8. Dembélé (Barca)
På trods af en længerevarende skade så har de fornemme takter især i begyndelsen af sæsonen gjort, at franskmanden skulle være steget fra 30 millioner euro til 60 millioner.

9. Tchouaméni
Den franske midtbanespiller fra Real Madrid menes i dag at have en værdi på 85 millioner euro.

10. Gabri Veiga (Celta de Vigo)
Den 21-årige midtbanespiller er blot steget med 1,5 millioner euro fra 28,5 million til 30 millioner.

Udover denneTop 10 så har Barca en lang række andre stortalenter under 25 år i form af Pablo Torre, Pedri, Ansu Fati, Eric García, Ferran Torres og Ronald Araújo. Det er slet ikke utænkeligt, at én eller flere af disse spillere vil være at finde på denne liste med udgangen af næste sæson.

.:FORSIDE:.