fbpx

Turan giver Valverde skylden for sin exit fra Barca

FCBARCELONA.DK - 13.08.20

© Getty Images
// Turan

Ardu Turan har indledt et nyt eventyr i Galatasaray, men han har endnu ikke glemt sin kedelige exit fra Barca. Her mener tyrkeren, at det var Ernesto Valverdes skyld at det gik som det gik med karrieren i klubben.

Turan er tydeligvis overbevist om, at det ikke var hans egen skyld, at han efter en ellers udmærket start i Barca, hurtigt røg ud i periferien, da Ernesto Valverde kom til som træner.

'Jeg kom til Barcelona med nr. 10 på ryggen i Atlético, som en vigtig spiller. Jeg nåede også at få en vigtig rolle hos Barca, men da Valverde kom, fik han mig til at føle mig betydningsløs' kommer det fra tyrkeren i et interview med et tyrkisk medie.

'På et tidspunkt var min statistik blandt de bedste, efter Messi, Suárez og Neymar, men Valverde ville ikke lade mig spille et eneste minut, heller ikke i træningskampene. Derfor sluttede min tid i Barcelona' fortsætter Turan.

'Det var mig selv der besluttede at jeg ville væk, uanset om Barcelona var det største hold i verden, for jeg kan ikke være et sted, hvor jeg ikke er tilfreds. Pengene har aldrig været vigtige for mig. Der var ikke nogen der sagde til mig, at jeg skulle væk' afslutter han.

.:FORSIDE:.