fbpx

Udskældte Sergi Roberto viste igen klassen

FCBARCELONA.DK - 13.03.24

// Sergi Roberto // Champions League

Barca-kaptajn Sergi Roberto har trods flere historiske præstationer for klubben aldrig været en fanfavorit. I tirsdagens opgør mod Napoli lukkede catalanerne endnu engang munden på de mange kritikkere med en afgørende aktion.

32-årige Sergi Roberto har spillet i Barca i hele sit liv, hvor han har spillet både på midtbanen og som back i forsvaret. Catalaneren har trods sin flotte karriere i klubben aldrig været en fanfavorit og det er især i løbet af de senere år blevet kotume, at tilhængerne brokker sig højlydt på de sociale medier, når Sergi Roberto sendes på banen.

Sergi Roberto burde ellers have en del kredit på kontoen, for han har stået bag nogle af de mest historiske aktioner i klubbens historie. Her glemmer man aldrig det legendariske comeback i Champions League mod PSG, hvor Sergi Roberto scorede det afgørende mål i sejren på 6-1.

Artiklen fortsætter under annoncen


I tirsdagens opgør mod Napoli blev Sergi Roberto så igen afgørende og formåede endnu engang at lukke munden på de mange kritikkere. Catalaneren blev sendt på banen efter en times spil ved stillingen 2-1 til Barca, men med et italiensk mandskab, som blev særdeles nærgående.

Efter 84 minutter tog Sergi Roberto bolden, driblede ind mod feltet, spillede et-to med Gündogan, hvorefter han fandt en helt fri Lewandowski i det lille felt, som nemt kunne score. En fantastisk aktion af Barca-kaptajnen, som cementerede sejren og det videre avancement.

Dermed viste Sergi Roberto igen sit værd for Barca og beviste, hvorfor Xavi ønskede at have ham i truppen i denne sæson.

.:FORSIDE:.