Yamal: 'En vigtig sejr i kampen om andenpladsen'

FCBARCELONA.DK - 14.05.24

Lamine Yamal scorede et flot mål og blev også kåret til kampens spiller, da Barca mandag slog Real Sociedad med 2-0. Efter opgøret var det en tilfreds angriber, som talte med pressen.

Læs Yamals udtalelser her.

Sejren:
'Vi vidste, at kampen i dag var særdeles vigtig i vores kamp for at sikre andenpladsen i ligaen. VI skal spille tre kampe på ni dage, og her skal vi have det maksimale antal point. I dag var første skridt og nu skal vi fortsætte'.

Målet:
'Jeg så, at Lewandowski lavede en maskeret aflevering til Gündogan, som alle ved er en af de bedste på den sidste tredjedel af banen. Jeg sørgede for at stå klar og udnyttede deres forarbejdet'.

Kampen:
'Alle ved, at Real Sociedad er et rigtigt stærkt hold og de gjorde det også svært for os i første halvleg. Efter pausen blev vi dog bedre og styrede kampen. Det overraskede mig meget, at dommeren ikke dømte straffesparket selv, da det var meget tydeligt, men derfor har vi VAR'.