fbpx
Annonce

Lewandowski skal levere slutspurt i topscorerjagt

Anders Lang Jensen - 14.05.24

 


Robert Lewandowski har ikke haft den mest optimale sæson, men angriberen kan alligevel skimte endnu et topscorertrofæ, hvis polakken leverer en stærk slutspurt. Han er tre mål efter Gironas Dovbyk, og der er tre kampe tilbage.

Den 35-årige Barca-angriber vandt sidste år topscorertitlen i La Liga, der er kendt som Pichichi-trofæet, med 23 mål. Lige nu fører Gironas Artem Dovbyk denne sæsons liste med 20 mål, og derfor kræver det en målmæssig optimal slutspurt på sæsonen for Lewandowski i jagten på at blive topscorer i sin anden sæson også.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er dog på ingen måde umuligt for Robert Lewandowski at indhente på tre kampe, når man kender den målnæse, som angriberen har vist i så mange sæsoner i træk på europæisk topniveau i både Dortmund, Bayern og nu Barca. Eksempelvis scorede polakken hattrick mod Valencia for to uger siden.

Foruden Artem Dovbyk ligger Villareals Alexander Sørloth og Real Madrids Jude Bellingham foran Robert Lewandowski på topscorerlisten med henholdsvis 19 og 18 mål, mens Lewandowski altså har nettet 17 gange på nuværende tidspunkt.

I de tre resterende ligakampe, hvor Lewandowski skal kæmpe om Pichichi-hæderen, skal Barca møde Almeria, Rayo Vallecano og Sevilla.

lewandowski99F

 

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.