fbpx

Valverde: 'Vores skader er ingen undskyldning'

FCBARCELONA.DK - 22.11.19

// Valverde // Leganés

Ernesto Valverde holdt fredag eftermiddag pressemøde forud for lørdagens kamp på udebane mod Leganés. Her må catalanerne undvære både Semedo og Alba med skader, mens Sergi Roberto er ude med karantæne.

Læs Valverdes udtalelser herunder.

Ny træner hos Leganés:
'Det er altid svært at møde et hold, som lige har fået ny træner. Man ved ikke hvilke ændringer han har nået at foretage, men det normale er, at et hold med en ny træner fortsætter med at spille på samme måde som tidligere i starten, indtil træneren er helt på plads og kan sætte sit eget aftryk. Deres nye træner vil dog helt sikkert kunne skabe en kæmpe motivation hos spillerne'.

Nederlag sidste år:
'Vi havde en dårlig oplevelse på udebane mod Leganés sidste år, hvor vi tabte. Det kan godt være, at de ligger sidst i tabellen i denne sæson, men vi må ikke glemme hvor svært vi havde det sidste år. Det bliver ikke nogen nem kamp'.

Skader og karantæne i forsvaret:
'Det er rigtigt, at vi mangler en del spillere i forsvaret, men vi har spillere i truppen, som kan træde til uden problemer. Derudover har Dani Morer (højre back, red.) fra Barca B trænet med os disse dage og han kan også bruges. Skader og karantæner er ingen undskyld for ikke at vinde kampene'.

Dembélé:
'Det er meget vigtigt, at Dembélé nu får noget kontinuitet i sit spil, i kampene og i sit arbejde. Han har været ude med skader mange gange og det har forhindret ham i at komme op i niveau. Vi holder øje med ham og håber, at han snart får denne kontinuitet'.

Griezmann:
'Jeg er slet ikke bekymret for Griezmann. Jeg er meget tilfreds med ham og han yder et kæmpe stykke arbejde for holdet. Han giver os en masse i angrebet og arbejder altid hårdt. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han nok skal blive endnu bedre'.

Riqui Puig:
'Hans fremtid afhænger af hans eget ønske og af klubbens ønske. Vi ville meget gerne have ham tæt på førsteholdet, men sagen er den, at der er stor konkurrence på netop hans plads. Riqui skal sammen med klubben beslutte om der skal ske noget i vinterens transfervindue'.

Piqué:
'Jeg har talt med Piqué om alt det han laver udenfor banen i sin fritid. Om han er klar til at spille mod Leganés får i at se når jeg offentliggør truppen senere. Vi skal huske på, at spillerne har et liv ved siden af foldbolden. Jeg har talt med ham om det og hvis han er klar og koncentreret, så spiller han i morgen'.

.:FORSIDE:.