fbpx

Vidal: 'Vi er klar over, at vi skal forbedre os'

FCBARCELONA.DK - 23.11.19

© Getty Images
// Vidal // Leganés

En scoring af Arturo Vidal sikrede Barca sejren over Leganés, men det skete ikke uden problemer. Efter kampen erkendte chileneren da også, at der er behov for at holdet forbedrer sit spil.

'Det er ikke nogen god oplevelse, når man starter med at komme bagud. Vi er klar over, at vi skal forbedre os meget. Vi tror på, at vi kan gøre det i de kommende kampe. Vi skal forsøge at forhindre at der scores mod os. Vi skal altid kontrollere kampene, men det er kampe som i dag der giver et mesterskab' udtalte han umiddelbart efter kampen.

Om sin scoring sagde han: 'Det er altid dejligt at score for Barcelona og specielt når det giver os de tre point. Vi klarede opgaven på en svær bane'.

Barca har haft det svært på udebane denne sæson og det blev Vidal bedt om at forklare. 'Det er altid svært, for alle hold spiller for livet når de møder os. Sådan vil det altid være. Der scores på os på udebane, så vi skal gå efter at kontrollere kampene, så vi kan tage hjem med tre point' sagde han.

Barca indledte kampen med fire angribere og det kom Vidal med en kommentar til. 'Det var trænerens idé at begynde på den måde, men det gik ikke godt for os i første halvleg. Vi gjorde det bedre i anden halvleg med vores sædvanlige system' afsluttede han.

.:FORSIDE:.