fbpx

Vitor Roque følger Messis fodspor med trøjenummer

Anders Lang Jensen - 27.12.23

 

18-årige Vitor Roque er onsdag landet i Barcelona for første gang for at starte sit eventyr som ny Barca-spiller. Angriberen bliver hurtigt inkorporeret på førsteholdet og ventes at overtage trøje med nummer 19 på ryggen fra start.

I sommer købte Barca den brasilianske angrebsjuvel, og efter et halvår i Athletico Paranaense træder skiftet nu endegyldigt i kraft. Vitor Roque er landet i det catalanske, og inden længe træner han med resten af holdet, når mandskabet vender retur fra julepausen den 29. december på fredag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge journalisten Gerard Romero er det også fastlagt, at Vitor Roque får trøje nummer 19, som har været ledigt siden Franck Kessié blev solgt i sommer. I årene inden blev det båret af Ferran Torres og Sergio Agüero.

Med længere sigte tilbage i historiebøgerne har Lionel Messi også haft trøjenummeret, som var argentinerens første nummer på førsteholdet inden det ikoniske 10-tal. Inden da havde angrebslegenden Patrick Kluivert også nummer 19, og nu er det Roques tur til at udfylde skoene.

roque2F

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.