fbpx

Voldsomme billeder: Gomes ramt af skrækskade

FCBARCELONA.DK - 04.11.19

© Getty Images
// Gomes

Den tidligere Barca-spiller André Gomes pådrog sig søndag en skrækkelig skade, da han kom galt af sted i Evertons kamp mod Tottenham. Portugiseren landede forkert på den ene fod, som efterfølgende pegede den helt forkerte vej.

Advarsel: Stærke billeder i artiklen.

I kampen mellem Everton og Tottenham, som endte 1-1, førte André Gomes bolden frem i slutningen af anden halvleg. Her blev han nedlagt bagfra af gæsternes Heung-min Son med det resultat, at Gomes landede oven på sin højre fod, som vred rundt.

Den tidligere Barca-spillere røg til jorden, hvor han skreg i smerte, mens holdkammerater og modspillere i stor fortvivlelse tog sig til hovedet efter at have set på en fod, som pegede den helt forkerte vej. Alvorligheden af tacklingen gik også hurtigt op for Heung-min Son, som tog sig til hovedet og brød ud i gråd.

Det vides endnu ikke hvilken skade der er tale om, men der er ingen tvivl om, at André Gomes med stor sandsynlighed må sige farvel til resten af sæsonen. Der spekuleres endda i, at karrieren måske kan være slut for portugiseren.

Herunder følger flere billeder fra den uhyggelige skade. Vi advarer om stærke billeder.

gomes2

gomes3

gomes4

gomes5

gomes6

gomes7

gomes8

.:FORSIDE:.