fbpx

Xavi: 'Arsenal var i klart bedre form end os'

FCBARCELONA.DK - 27.07.23

// Xavi // Arsenal

Trods nederlaget på 5-3 mod Arsenal i sommerens første træningskamp, var Xavi ganske tilfreds med det han så. Han hæftede sig ved, at Arsenal er meget længere i sine forberedelser til den nye sæson.

'Det var en god kamp og god underholdning, men måske ikke så meget for de to trænere. Spillet bølgede frem og tilbage. Man kunne se, at Arsenal var længere fremme end os og vi var lidt for tynde i forsvaret' indledte Barca-træneren.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg fik set nogle positive ting, men også noget ikke så positivt. Arsenal var i klart bedre form end os. Vi havde folk der ikke spillede på deres naturlige positioner og vi undlod at bruge Gavi og Lenglet, der har lidt småproblemer' fortsatte Xavi.

'Kampen lignede nærmest en Champions League kamp med den intensitet som Arsenal spillede med. Det er ikke normalt i en træningskamp, men jeg forstår selvfølgelig, at alle gerne vil vinde. For os var det første træningkampen efter en virus, så jeg er overordnet tilfreds. Bortset fra resultatet, er konklusionerne positive' sagde han videre.

Til sidst blev der spurgt til konkrete spillere. 'Balde spillede en vild kamp, men alle skal finde sig til rette. Gündogan spillede en korrekt kamp, og det samme gjorde Oriol (Romeu, red.). Jeg synes alle leverede på et fint niveau' afsluttede Xavi.



.:FORSIDE:.