fbpx

Xavi har kun ni dage inden den første ligakamp

Simon Arun Vrábel - 03.08.23

// Xavi

På trods af, at Barca har vundet to ud af deres tre pre-season kampe så har Xavi forsat mange opgaver foran sig, som skal løses inden den første ligakamp. Den spilles allerede den 12. august på udebane mod Getafe.

De seneste sejr over AC Milan har med sikkerhed glædet Xavi, men cheftræneren har forsat mange ubesvarede spørgsmål, som skal afklares inden sæsonen officielt begynder om kun ni dage.

Med Ansu Fatis matchvindende mål mod AC Milan har alle angribere på nær Abde og Lamine Yamal nu scoret og det har helt sikkert glædet Xavi. Alt tyder dog på, at Dembélé snart er fortid i klubben, og det sætter cheftræneren under et yderligere pres, for selvom Raphinha umiddelbart ligner den mest oplagte angriber på højrefløjen, så har cheftræneren endnu ikke fundet det perfekte match oppe foran.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


På midtbanen måtte Ilkay Gündogan lade sig udskifte i kampen mod Real Madrid og tyskeren var ikke med i kampen mod AC Milan, ligesom Gavi også sad ude med en skade. Selvom Pedri, Frenkie de Jong og i særdeleshed Oriol Romeu har gjort en god figur ærgrer det med sikkerhed Xavi, at det kun var i en lille halv time han fik set sin stærkeste konstellation på midtbanen.

Og i forsvaret gav El Clásico-kampen problemer for Andreas Christensen, der endnu ikke kommet sig over den skade, som han pådrog sig i løbet af kampen. Ligeledes har nyindkøbet Iñigo Martínez endnu ikke fået kamptræning og på trods af, at Clément Lenglet forventes at skifte til Tottenham, er også han på skadeslisten, hvilket ikke gør Xavis hovedpine mindre.

Ligaen begynder om kun ni dage når catalanerne skal en tur til Madrid og møde Getafe den 12. august, og om kun seks dage lægger Tottenham vejen forbi holdets midlertidige hjemmebane Montjuïc til den 58. version af det traditionelle Gamper-opgør. Inden da har Xavi altså mange uafklarede spørgsmål om, hvordan den optimale holdsammensætning skal være.

.:FORSIDE:.