fbpx

Xavi må undvære flere af sine vigtigste spillere

FCBARCELONA.DK - 10.07.23

// Træning

I dag trænes der for første gang i den nye sæson, men træner Xavi Hernández kan ikke glæde over at have alle mand tilbage, for hele ni af truppens vigtigste spillere ventes først at slutte sig til træningen om en uge.

Da Barca havde spillet sin sidste kamp i sidste sæson og holdet havde overstået en smuttur til Japan for at spille en venskabskamp, skulle en række af Barcas spillere i aktion for deres respektive landshold, blandt andet i Nations League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor kunne disse landsholdsspillere først indlede ferien senere end deres klubkammerater og derfor vender de først tilbage til træningsbanen i Barcelona om en uges tid. Det drejer sig om Robert Lewandowski, Frenkie de Jong, Marc André Ter Stegen, Ousmane Dembélé, Jules Koundé, Gavi, Andreas Christensen, Franck Kessié og Ansu Fati. Heller ikke nytilkomne Ilkay Gündogan møder frem i dag.

Der er tale om nogle af de bærende spillere på holdet, som altså vil mangle ved den første uges træning. Xavi kan dog glæde sig over, at de alle vender tilbage i tide til at kunne rejse med til træningsopholdet i USA, hvor der venter kampe mod Arsenal, Juventus, Real Madrid og AC Milan.

Det er før set, at spillere vender tilbage tidligere end forventet, så det kan ikke afvises, at en eller flere af de nævnte spillere dukker op i løbet af denne uge.



.:FORSIDE:.