fbpx
Annonce

Xavi: 'Målet er at vinde vores gruppe'

FCBARCELONA.DK - 18.09.23

// Xavi // Royal Antwerp

Xavi har holdt pressemøde forud for kampen i morgen aften mod belgiske Royal Antwerp, i første opgør af Champions League gruppespillet. Her lagde Barca-træneren ikke skjul på, at holdet går efter at vinde gruppe H.

'Det er dejligt at være tilbage i denne turnering og tiden er inde til at tage et skridt frem. Sidste gjorde vi det godt i de lokale turneringer, men vi skal vi tage et skridt mere. Vi har det perfekte scenaie, for vi går ind til kampen på et godt tidspunkt' indledte Xavi.

Her er hvad han også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Målsætningen i Champions League:
'Sidste sæson spillede vi godt med, men resultaterne fulgte ikke med. Denne sæsonen skal vi både være med og skabe resultater. Det er i denne sæson at vi skal tage dette spring. Vores mål er klart, vi vil videre fra gruppen som vinder. Derefter må vi se'.

Er holdet bedre i denne sæson:
'Vi har forstærket os godt, men vi skal vise det på banen. Det drejer sig ikke om ord, men om præstationer'.

Barca er favorit i gruppe H:
'Den kan se mere overkommelig ud, men i morgen spiller vi mod det begiske mesterhold. Det er en god test for os'.

Royal Antwerp som modstander:
'De vandt mesterskabet og holder niveauet i denne sæson. Det er en dynamisk modstander, specielt på kanterne. De blander unge og veteraner, og så har de en god målmand'.

Mange spillere gør det godt:
'Det er en velkomment problem, at der er så mange spillere i form og leverer på et godt niveau. Forleden scorede fire af vores angribere, så det er svært at vælge de elleve, men jeg siger altid, at dem der starter inde, er ligeså vigtige som dem der kommer ind'.

Araujo er ikke med i truppen:
' Vi kunne have forceret til i morgen, men det er det ikke værd. Han kommer med på lørdag'.

Hvornår er Pedri klar igen:
'Det går fint og han har en god fornemmelse, men der mangler stadig lidt. Jeg kan ikke give en dato, for det vil afhænge af, hvordan han har det. Det vigtigste er, at han kommer sig 100%. Jo før han er klar, jo bedre'.

Hvordan går med at forlænge med Yamal og Balde?
'Det går i en rigtig god retning og der kommer snart nyt'..:FORSIDE:.