FCBARCELONA.DK - 27.07.23

// Pablo Torre

Det er ikke mange dage siden at Barca valgte at udleje Pablo Torre til Girona. I går fik midtbanespilleren sine første minutter for sin nye klub og det blev en scor succes, for Pablo Torre kom på tavlen i en træningskamp.

Få dage efter sit skifte til den nordcatalanske klub, kom Pablo Torre på banen i træningskampen mod engelske Sheffield United. Han kom på banen fra anden halvlegs start og begyndte straks at vise eksempler på sine evner.

Den endte med en fortjent sejr på 2-0 til Girona og det sidste mål blev sat ind i dommerens tillægstid. Her modtog Torre bolden i feltet, hvor han trak smart fri og sendte den i nettet.

Dermed fik den 20-årige spiller en perfekt start for sin nye klub og det bliver spændende at følge hans udvikling. I modsætning til i Barca, kan Torre forventer masser af spilletid i Girona og her får han endelig chancen for at vise sig frem.