FCBARCELONA.DK - 20.06.21

@ Getty Images
// Spanien // EM21

Det spanske landshold skuffede for anden kamp i træk ved EM, da man lørdag spillede 1-1 mod Polen. Dermed skal spanierne vinde deres sidste gruppekamp mod Slovenien, hvis man vil videre til ottendedelsfinalen.

Både Jordi Alba og Pedri var med fra start fra Spanien, da man lørdag mødte Polen i den anden gruppekamp. Og selcom at Alvaro Morata efter 25 minutter planmæssigt bragte spanierne foran, så blev Lewandowski's udligning efter 54 minutter kampens sidste scoring.

Spanien havde ellers en gylden mulighed for at bringe sig foran igen efter 58 minutter, da man fik tildelt et straffespark. Det tog den indskiftede Gerard Moreno sig af, men han ramte stolpen. Dermed endte kampen med 1-1 og Spanien er dermed tvunget til en sejr mod Slovenien, hvis man vil videre fra gruppespillet. Jordi Alba blev kåret til kampens bedste spiller.

Se mål og højdepunkter fra Spanien-Polen her.