Gündogan og Tyskland blev reddet i overtiden

FCBARCELONA.DK - 24.06.24

// Ilkay Gundogan

Det lignede længe et overraskende nederlag for Ilkay Gündogan og hans tyske landsholdskollegaer, da de spillede den sidste gruppekamp mod Schweiz, men de blev reddet af en udligning i dommerens tillægstid.

Endnu en gang spillede anfører Ilkay Gündogan alle 90 minutter, da Tyskland lukkede gruppespillet med opgøret mod Schweiz, der uventet bragte sig foran i det 28. minut.

Gündogan havde svært ved at gøre sig gældende mod et kompakt schwezisk mandskab og selvom Barca-spilleren arbejdede hårdt og deltog i rigtig meget af det tyske fremadrettede spil, havde EM-favoritterne svært ved at skabe noget.

Det var først i dommerens tillægstid, at den forløsende udligning kom. Her sendte Gündogan bolden ud til Raum i venstre side og han smækkede den ind foran mål, hvor Füllkrug headede 1-1 udlgningen i nettet.

Det blev også kampens slutresultat og dermed vinder Tyskland gruppen med syv point. Ter Stegen måtte endnu en gang se til fra bænken.