fbpx

Celta Vigo-krise kan sende Maxi Gómez til Barca

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 12.03.19

// Maxi Gomez

Barca søger fortsat efter en langsigtet erstatning til Suárez, og her er Maxi Gómez flere gange blevet nævnt som en mulighed. Celta Vigos spillemæssige krise i ligaen får nu rygterne til at blusse ekstra op.

Barcelona har længe været på jagt efter en kortsigtet såvel som langsigtet gardering til det centrale angreb. Efter at have solgt Munir til Sevilla havde man desperat brug for en backup til Luis Suárez, og her faldt det kortsigtede valg på Kevin-Prince Boateng. Boateng har dog langt fra leveret varen, og der skal et mirakel til, hvis tysk-ghaneseren skal gøre sig forhåbninger om en fremtid på Camp Nou.

Omvendt bliver Suárez ikke yngre, og selvom uruguayaneren normalt er garant for et hav af chancer og mål, er der i løbet af sæsonen til tider blevet sat spørgsmålstegn ved den kompromisløse angriber, der i perioder har haft spillemæssige udfald og som i en alder af 32 ikke har alverdens tid tilbage på topniveau.

Her kommer Maxi Gómez ind i billedet, der på mange måder minder om Suárez. Den 22-årige angriber, der ligeledes er født i Uruguay, er flere gange blevet sat i forbindelse med Barca, og disse rygter intensiveres nu. Dette skyldes, at Celta Vigo p.t. placerer sig under nedrykningsstregen i La Liga efter søndagens nederlag til Real Betis. Maxi Gómez' frikøbsklausul lyder på 50 mio. euro, men skulle det ske, at Celta rykker ned, bliver klausulen halveret til 25 mio. euro.

En spiller af Gómez' kaliber med en så lav frikøbsklausul vil naturligvis gøre ham til en yderst eftertragtet mand på spillermarkedet, og det er Barcas ledelse udmærket klar over, hvorfor man angiveligt allerede nu forsøger at forhandle en aftale på plads med spilleren. Det er dog ikke givet at Celta Vigo rykker ned, men skulle det blive en kendsgering, vil det kun bringe Maxi Gómez tættere på et skifte til Barca.

.:FORSIDE:.