fbpx

De Zerbi ansættelse kan få betydning for Ansu Fati

Peter Vyff - 24.02.24

 


Roberto De Zerbi nævnes af flere som en mulig kandidat til at afløse Xavi som cheftræner hos Barca. Og skulle valget ende på italienerne, kan det efter sigende få stor betydning for Ansu Fatis fremtid hos catalanerne.

Rygterne om, hvem der skal overtage trænersædet efter Xavi går sin bølgegang for tiden, og flere navne er efterhånden sat i forbindelse med Barca. Ledelsen skulle have nedskrevet en liste med kandidater, der blandt andet består af Hansi Flick, Thomas Tuchel og Roberto De Zerbi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sidstnævnte har i lang tid været et brandvarmt transferemne, da han i lang tid har imponeret som cheftræner for Brighton. Englænderne har spillet flot fodbold under italieneren, ligesom han er lykkedes med at udvikle og sælge en række unge talenter for hundredevis af millioner euro.

De Zerbi er derfor også et emne hos Barca, og skulle han ende med at blive ansat, kan det få positive konsekvenser for Ansu Fati. Det skriver avisen Sport, der understreger, at kantspillerens gode forhold til cheftræneren, kan betyde, at han fortsat har en fremtid hos Barca.

Duoen har angiveligt opbygget et godt forhold til hinanden, imens Fati har været udlejet til Brighton, og forleden delte han også et billede af ham selv og De Zerbi på Instagram. Det siges, at italieneren har stor tiltro til fløjspillerens evner, og at han vil gøre alt, hvad han kan for at hjælpe Fati tilbage til sit gamle topniveau.

Tiltroen til Fati er angiveligt noget mindre hos Barca-ledelsen, som har set en række alvorlige skader ødelægge en ellers lovende fremtid. La Masia-spilleren har dog 13 kampe tilbage i sæsonen for Brighton til at bevise, at han fortsat har potentialet til at blive en topspiller på allerhøjeste niveau.// Ansu Fati // Roberto de Zerbi
.:FORSIDE:.