fbpx

Girona-træner: Vi er ikke på samme niveau som Barca'

FCBARCELONA.DK - 10.12.23

// Girona // Michel

Gironas træner Michel holdt pressemøde i går inden opgøret ude md Barca i aften. Her gjorde han alt for at tage rollen som underdog og spillede tydeligt favoritværdigheden over på Barca. Han afviste dog ikke at hans hold kan vinde.

'Vi er et meget ydmygt hold og vi er ikke på samme niveau, hverken når det gælder vores struktur eller træneren. Vi tager fejl hvis vi tror, at vi kan spille lige op med dem. I morgen skal vi kunne lide på banen, for ellers bliver det umuligt. Jeg forventer ikke at kunne dominere kampen' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi skal spille en kæmpe kamp og de skal ikke være på deres sædvanlige niveau, for ellers bliver det svært få noget positivt med hjem. Vi skal lave alt 100% for at have muligheder. Vi skal kunne spille uden at have bolden, mere end vi har gjort indtil nu. Vi skal også kunne spille denne slags kampe' fortsatte Michel.

'Vi har ikke svært ved at skabe noget og jeg tror vi er i stand til at spille en flot kamp, men det betyder ikke, at vi vinder kampen. Vi har haft en spektakulær start på sæsonen og ingen havde gættet på, at vi ville være hvor vi er, men Barca har også gjort det godt' sagde han videre.

'Hvis vi vinder, vil det være et stort skridt frem i kvalitet og hvis vi taber vil det ikke betyde, at vi stopper med at kæmpe for det hele' afsluttede Michel..:FORSIDE:.