fbpx
Annonce

Lårskade holder Junior ude mod Inter i aften

FCBARCELONA.DK - 02.10.19

© Getty Images
// Junior Firpo

Skaderne fortsætter med at forfølge Barcas spillere her i sæsonstarten. Klubben har meldt ud at Junior Firpo har pådraget sig en lårskade og at han derfor er afskrevet til aftenens kamp mod Inter.

Det var ved træningen i går at Junior følte smerter i højre lår. Valverde valgte at se tiden an og udtage venstrebacken til den forløbbige 20 mands trup. I dag stod det så klart, at Junior ikke kan spille. Det melder Barca ud i en officiel meddelelse.

Klubbens læger kommer ikke med et bud på hvor lang pause der venter dominikaneren, men det er oplagt at han er meget tvivlsom til kampen på søndag mod Sevilla.

Afbuddet fra Junior er skidt nyt for Barca, for Jordi Alba sidder også ude med en skade. Dermed er der ingen venstre backs i truppen og det får nok den konsekvens, at Semedo rykker over og tager pladsen, mens Sergi Roberto spiller højre back.

Juniors skade kommer efter to flotte kampe, hvor han endda lykkedes med at score sit første mål i Barca-trøjen, så hans fravær kan ikke undgå at være en svækkelse af holdet.

.:FORSIDE:.