fbpx

Ter Stegen forventes at starte inde mod Ungarn

Allan Stefan - 23.09.22

// Ter Stegen

Tysklands målmand og anfører, Manuel Neuer, er testet positiv for coronavirus forud for dagens kamp mod Ungarn. Derfor forventes det at blaugrana-keeperen, Marc-André ter Stegen, vil starte inde for tyskerne.

Både Manuel Neuer og midtbanespiller Leon Goretzka har forladt den tyske landsholdslejr, efter de afleverede positive PCR-test. Alle spillere og resten af den tyske stab har fremvist en negativ test efter nyheden om Neuer og Goretzka ramte den tyske lejr.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Fraværet af Bayern München-målmanden åbner derfor døren for Marc-André ter Stegen, der har startet sæsonen suverænt og har blot lukket et enkelt mål ind i seks ligakampe.

Ter Stegen har flere gange ytret sin utilfredshed når det gælder spilletiden med landsholdet, og den tyske målmands-debat har været betændt i flere år. Klimakset kom da Bayerns præsident, Uli Hoeness tilbage i 2019 sagde, at de ikke vil acceptere et målmandsskifte og hvis det fandt sted, ville Bayern ikke længere sende deres tyske spillere afsted til landsholdslejren. Siden da har debatten ligget og ulmet, hvor det fortsat er 36-årige Neuer, der ubestridt er første målmand for de firedobbelte verdensmestre.

Ter Stegen kan dog muligvis tippe favoritrollen over til sin fordel med nogle gode præstationer i Nations League mod Ungarn og England, hvor Tyskland i skrivende stund indtager en andenplads i en svær pulje, der også består af EM-vinderne fra Italien.

.:FORSIDE:.