Valverde: 'Det var en svær og vigtig kamp for os'

FCBARCELONA.DK - 07.10.19

// Valverde // Sevilla

Ernesto Valverde tillagde sejren over Sevilla stor værdi, da han mødte pressen efter kampen. Han erkendte uden problemer, at 3-0 føringen ved pausen nok var noget i overkanten.

'Det var en svær og vigtig kamp for os. I første halvleg blev målscoren nok noget i overkanten i forhold til kampens forløb. De havde mange chancer og brændte meget. De planlagde en kamp hvor de ville presse os, men vi var skarpere og det blev afgørende' indledte han.

'Vi kontrollerede ikke i starten som vi ønskede. Vi havde problemer med at komme frem bagfra og vi havde et par spillere i uvante positioner. Vi skal kunne klare denne type kampe og det gjorde vi flot' fortsatte ham.

Han blev spurgt, hvorfor Barca var i problemer et godt stykke ind i første halvleg. 'Vi er ikke alene på banen. De var mere friske end os og det gav os problemer, specielt på kanterne' var hans svar.

Han blev bedt om en kommentar til udvisningerne af Araujo og Dembélé. 'Det er dommerens opgave at vurdere frisparkene. Araujo blev vist ud i sin debut, men jeg mener ikke der var frispark. Hvad der skete med Dembélé er et mysterie, for jeg har selv til tider svært ved at forstå ham. Jeg tror ikke han brugte en lang sætning' sagde han.

Tobidos indsats blev også kommenteret. 'Det er en spiller vi forventer os meget af, men der er også meget han skal forbedre. Fremtiden er vigtig for ham og han får muligheden for at deltage i de kommende kampe' var vurderingen.

Til sidst blev Valverde bedt om at forklare, hvorfor Griezmann og Busquets startede ude. 'Jeg forsøger at gøre det der er bedst for holdet. Hvis jeg mener det er bedst at foretage ændringer, så gør jeg det. Det tænker jeg ikke videre over. Der er mange muligheder på de enkelte positioner og jeg har mange gode spillere' afsluttede han.