Referat: FC Barcelona - Manchester City 2 - 2

FCBARCELONA.DK - 31.07.24

// Manchester City

FC Barcelona: Peña (Astralaga, 61'); Fort (Alex Valle, 46'), Sergi Domínguez (Cuenca, 74'), Lenglet (Martínez 61'),), Gerard Martín (Balde, 74'); Casadó, (Guille Fernández, 75') Bernal (Oriol Romeu, 74'), Pablo Torre (Darwich, 61'); Julián Araujo (Toni Fernández, 46'), Pau Víctor (Lewandowski, 61'), Vitor Roque (Junyent, 46' )

Mål: 1-0 Pau Víctor (24'), 1-1 O'Reilly (39'), 2-1 Pablo Torre (45'), 2-2 Grealish (60')

Et truende tordenvejr betød, at kampen blev sat i gang med næsten halvanden times forsinkelse, hvor spillerne tålmodigt måtte vente i omklædningsrummet på at det klarede op.

FCBSHOP art

Det blev i stor stil de unge spillere der blev sendt i aktion fra start, hvor Barca havde et svært første kvarter, hvor de stort set ikke var på Citys banehalvdel. Her var det tydeligt, at City var længere i sæsonforberedelserne med to træningskampe i benene. I det 10 minut var Håland tæt på at gøre det til 0-1, men Peña afværgede på selve stregen.

Man skulle hen til det 20. minut før Barca fik afsluttet, da Casadó sendte et skud tæt over mål. Få minutter senere kom Barca foran, da Pau Victor blev spillet fri i dybden og køligt sendte bolden mellem benene på målmanden.

City fortsatte med at dominere og i det 35. minut havde de et godt forsøg på et direkte frispark, hvor Peña leverede en ny god redning. Det varede kun tre minutter inden at udligningen kom, da O'Reilly blev spillet fri i feltet og gjorde det til 1-1.

Første halvleg havde netop taget hul på dommerens tillægstid, da Barca gennemførte et godt angreb, hvor Pau Victor sprang over bolden, så Pablo Torre kom fri. Han tog et godt træk og sendte bolden i nettet til 2-1. Det blev slutningen på en første halvleg hvor City havde domineret, men hvor Barca var foran.

Anden halvleg var kun seks minutter gammel, da Pau Victor var tæt på at øge Barcas føring, men en håndparade af den engelske keeper forhindrede en scoring. Spillet bølgede frem og tilbage og efter en times spil fik City udlignet, da Grealish satte en 2-2 scoring ind.

FCBSHOP art

Begge hold begyndte at skifte livligt ud og de mange pauser påvirkede spillet. Intensiteten dalede og det betød en lidt halvkedelig slutning på kampen, hvor der ikke blev budt på de store højdepunkter. Hansi Flick fik dog set spillere som Lewandowski, Martínez og Romeu i aktion.

Der kom ikke flere mål i de 90 minutter, men de amerikanske værter ønskede en afgørelse, hvorfor der skulle sparkes straffespark. Her viste Astralaga stor styrke i målet ved at tage to spark, mens Lewandowski, Darvich, Balde og Toni Fernández scorede på deres forsøg, så straffesparkskonkurrencen endte 4-1 til Barca.

Hansi Flick kunne således være fint tilfreds med holdets første trænigskamp i USA.