AC den første Barca-spiller der tager hjem fra VM

FCBARCELONA.DK - 30.11.22

// Andreas Christensen

VM er slut for Andreas Christensen og Danmark efter skuffende indsats mod Australien, der hentede en sejr på 1-0. Dermed får forsvarsspilleren den tvivlsomme ære at være den første Barca-spiller der må tage hjem.

Barca sendte 17 spillere til Qatar, fordelt på otte forskellige landshold, men nu er antallet nede på 16, efter at Andreas Christensen og Danmark spillede sin tredje dårlige kamp ved slutrunden og tabte til det upåagtede hold fra Australien.

AC startede på banen og spillede samtlige 90 minutter og gjorde, som en af de få på den danske hold, en fornuftig figur. Han kunne ikke klandres for Australiens scoring, for den kom på en omstilling efter et hjørnespark, hvor han var gået med frem i feltet.

Dermed er VM slut for Barcas-spilleren og nu han nyde nogle få fridage, inden at der igen skal trænes hjemme i Barcelona. Xavi kalder nemlig til den første træning efter VM-pausen på lørdag, hvor de spillere der ikke er med til slutrunden starter op igen.

Eneste lille trøst for Andreas Christensen i en skuffende slutrunde er, at han blev den eneste danske spiller der scorede ved VM. Det skete i 2-1 nederlaget mod Frankrig.