fbpx
Annonce

AC's scoring var den næsthurtigste i Barcas historie

FCBARCELONA.DK - 12.04.24

// Andreas Christensen

Andreas Christensen blev matchvinder mod PSG i onsdags, da han kom på banen og kort efter headede bolden i nettet til slutresultatet 2-3. Nu fortæller klubben, at scoringen var den næsthurtigste for Barca i Champions League.

På deres officielle hjemmeside dedikerer Barca en artikel til danske Andreas Christensen, efter at han sikrede sit hold en vigtig 2-3 sejr i Paris. Klubben fortæller, at scoringen kom helt præcist efter et minut og 22 sekunder efter, at han var kommet på banen som erstatning for Frenkie de Jong.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dermed tager danskeren andenpladsen over hurtige scoringer for klubben i Champions League. Rekorden tilhører Bojan Krkic, der kun skulle bruge 50 sekunder, da han blev skiftet ind i en kamp mod Stuttgart. Den scoring blev dog ikke så afgørende som AC's, for dengang førte Barca med 3-0.

Andreas Christensen skrev iøvrigt også historie på en anden måde onsdag aften. Barca fortæller, at han er den første spiller nogensinde, der har scoret for klubben i Champions League på sin fødselsdag. Danskeren fyldte 28 år og gav dermed sig selv den perfekte fødselsdagsgave.

ac43F

.:FORSIDE:.