fbpx

Afskedsbrev fra Ernesto Valverde

FCBARCELONA.DK - 14.01.20

© Getty Images
// Valverde

Efter at have taget afsked med spillerne på klubbens træningsanlæg i dag, udsendte Ernesto Valverde et afskedsbrev til klubbens fans, ledelse og spillere. Her ønsker han også Quique Setién held og lykke.

Læs her hvad Valverde skriver:

'Kære Culés

Min tid som træner for FC Barcelona har nået sin ende. Det har været meget intense to en halv sæson, lige fra starten af. I denne periode har jeg oplevet glade øjeblikke med fejring af sejre og titler, men også andre svære og hårde. Men jeg vil specielt fremhæve den støtte jeg har oplevet fra tilhængerne gennem hele perioden.

Jeg vil gerne takke Josep Maria Bartomeu og bestyrelsen, for at give mig muligheden for at lede dette hold og for deres tillid gennem hele denne tid. Jeg vil også gerne takke for støtten fra alle dem der har ledsaget mig i klubben, gennem disse to en halv sæson. Selvfølgelig vil jeg også takke spillerne for deres arbejde og anstrengelser, der har givet mulighed for at fejre fire titler sammen. Jeg ønsker jer alt mulig held og lykke fremover, også til den nye træner, Quique Setién.

Et knus til alle.

Leve Barca og Leve Catalonien.

Ernesto Valverde'

.:FORSIDE:.