fbpx

Afskrev Asensio selv et skifte til Barca i El Clásico?

FCBARCELONA.DK - 21.03.23

// Marco Asensio

Real Madrids Marco Asensio har været rygtet kraftigt til Barca til sommer, når hans kontrakt med Real Madrid udløber. I søndagens Clasicó havde han dog en aktion der kan tolkes som om, at han vil bliver hvor han er.

Xavi står angiveligt klar med åbne arme, hvis angriberen Marco Asensio vælger at forlade Real Madrid efter denne sæson, når hans kontrakt udløber. Indtil nu er der ikke aftalt nogen forlængelse med spilleren og det har sat gang i spekulationerne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Mange bemærkede dog hans fejring af scoringen i det 81. minut, et mål der efterfølgende blev annulleret af VAR for offside, men hvor Asensio altså i første omgang nåede at fejre scoringen. Her pegede han på Real Madrids klublogo på sin trøje, men han kiggede ud på Barca-tilhængerne på Camp Nou. Se episoden på fotoet nedenfor.

Havde Asensio været i reelle overvejelser om et skifte til Barca, havde han næppe valgt at fejre målet på denne måde. Han kunne have jublet på en mere neutral måde, uden på den måde at fremhæve klublogoet.

Hensigten har angiveligt været at vise Real Madrid-tilhængerne, at han kæmper helhjertet for klubben, selvom han endnu ikke har forlænget, så ingen tvivler på hans engagement. I Barcelona ses det ligeså meget som et tegn på, at Asensio ikke ser sig selv i Barca-trøjen..:FORSIDE:.