fbpx
Annonce

Agent: 'Ingen chance for at Kessié forlader Barca'

Anders Lang Jensen - 24.03.23

© Getty Images
// Franck Kessié

Franck Kessié har stort set lige siden sit skifte til Barca inden denne sæson været rygtet væk fra klubben – specielt i vinter. Midtbanemandens agent fastslår dog, at der på ingen er chance for, at Kessié forlader Camp Nou til sommer.

I en lang periode havde Franck Kessié svært ved at tilspille sig minutter på banen under Xavi, men i forårets kampe indtil videre har midtbanespilleren vist sig mere frem. Franck Kessiés agent, George Atangana, gør det også klart, at ivorianeren forbliver Barca-spiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi har afvist en mulig transfer væk fra Barca, og det samme har klubben gjort. Men fake news er utroligt forstyrrende. Chancen for at Kessié forlader Barcelona i det næste transfervindue er den samme som, at en slange pludselig får ben næste sommer' siger Kessiés agent, George Atangana, ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano.

'Kessié spiller rigtig godt, scorer mål og trådte ind i Barcas historie ved at score klubbens ligamål nummer 3000 mod Real Madrid. Han og Barca har været meget klare. Han vil blive i klubben', slutter agenten.

I Barcas kampe i 2023 har Franck Kessié fået mere spilletid, og senest scorede han det forløsende mål i 2-1-sejren over Real Madrid på Camp Nou. I alt har afrikaneren fået spilletid i 32 kampe i sæsonen på tværs af alle turneringer som La Liga, Champions League, Europa League, Copa del Rey og Supercuppen.

kessie14

.:FORSIDE:.